КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ние сме тука да Ви одговориме на сите прашања што можеби ги имате за нашата компанија. Слободно контактирајте не и ќе Ви одговориме веднаш штом е возможно.

ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Пополнете ја следната форма за контакт.

ADDRESS
Macedonia, Bitola 7000
Solunska 236
CONTACT US
+389 47 610 778
+389 47 610 778
office@gecko.mk
COPYRIGHT © 2017 GECKO ICT